168,40 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

FUNCTION Protecție pentru față și urechi GSS PC: o combinație practică

Protecția pentru față și urechi STIHL FUNCTION GSS PC vă protejează în timpul muncii solicitante. Această protecție dispune, de asemenea, de o bandă dublă pentru cap. Aceasta se învârte în jurul cefei pentru a împiedica alunecarea protecției. Ajustarea benzii pentru cap este reglabilă individual, astfel încât poate fi adaptată cu ușurință pentru a se potrivi cu forma capului dumneavoastră. Această protecție pentru față și urechi este furnizată și cu 4 dopuri pentru urechi.

STIHL FUNCTION GSS PC include o vizieră din plastic pentru protecția feței, care oferă, de asemenea, protecție UV 100%, ceea ce o face potrivită pentru lucrul în lumina puternică a soarelui.

Protecția ochilor (ochelari de protecție în conformitate cu cerința de siguranță EN 166) trebuie purtată în plus atunci când se lucrează cu motocoase, ferăstraie de defrișare, suflante de frunze, suflante de ceață și mașini de tăiat.

Informații suplimentare:

Protecția urechilor: SNR 34 (H: 33, M: 31, L: 28).
Cerințe de siguranță: EN 166, EN 352
Vă rugăm să respectați și instrucțiunile de siguranță din manualul de utilizare al sculei electrice STIHL.

Detalii tehnice

Valoare H33 dB
Valoare M31 dB
Valoare L28 dB
Coeficient de izolare34 dB

și sfaturi utile