699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime de tăiere50 cm
Tensiune nominală240 V
Puterea consumată460 W
Greutate3,09 kg 1)
Nivelul presiunii sonore84 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Foarfecă de tuns gard viu electric HSE 52: ideal pentru întreținerea grădinii în spațiile exterioare

Cu foarfeca electrică de tuns gard viu STIHL HSE 52, ușor și la îndemână, puteți tunde și tăia în mod eficient gardurile vii mai mici, tufișurile ornamentale și arbuștii din grădină și din apropierea casei. Foarfeca electrică de tuns gard viu STIHL HSE 52 cântărește doar 3,1 kg, permițând utilizatorilor privați să lucreze  în liniște și cu vibrații minime. Cuţitele cu singură față şlefuită, vă vor ajuta să tăiați cu ușurință crengi și ramuri subțiri. Controlul cu două mâini sprijină operarea comodă și ușoară a STIHL HSE 52, permițând o pornire simplă prin acționarea simultană a întrerupătoarelor de pe mânerul rotund și de pe mânerul din spate. Indiferent dacă sunteți  dreptaci sau stângaci, puteți folosi cu ușurință foarfeca de tuns gard viu. Protecţia de vârf înșurubată protejează cuţitele atunci când lucrați aproape de sol și în apropierea pereților sau a altor obstacole. Protecţia integrată, la tăiere, vă ajută să aveți siguranță atunci când lucrați cu foarfeca de tuns gard viu. Frâna mecanică a cuţitului face, de asemenea, ca utilajul să fie foarte sigur în utilizare, oprind în mod fiabil cuţitul în mai puțin de o secundă după ce STIHL HSE 52 este oprit. Detensionarea integrată a cablului sprijină utilizarea în siguranță, permițând tragerea cablului fără a deconecta ștecherul. Placa opțională de colectare STIHL vă permite să colectați resturile tăiate direct pe cuţitul STIHL HSE 52 în timp ce tăiați. Foarfeca electrică de tuns gard viu STIHL HSE 52 are o  lungime a lamei de 50 cm.

sfaturi utile