1.449,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Forță de suflare13 N 1)
Greutate4,1 kg
Viteza maximă a aerului71 m/s
Debit de aer560 m³/h
Debit de aer700 m³/h

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă pe benzină BG 56: o suflantă practică, ușoară și utilă.

Suflanta pe benzină STIHL BG 56 este manevrabilă și ușor de utilizat. Această suflantă de frunze cu duză rotundă vine în sprijinul proprietarilor de case, peisagiștilor și lucrătorilor municipali care trebuie să îndepărteze frunzele sau firele de iarbă tăiate, rapid și eficient. Puteți utiliza dispozitivul de 4,1 kg într-o varietate de moduri. Suflanta de frunze este alimentată de un motor STIHL 2-MIX. Puteți controla suflanta STIHL BG 56 în mod convenabil cu ajutorul  mânerului cu formă ergonomică, care integrează operarea cu o singură mână  și un  buton de oprire. Datorită unei  pompe manuale pe combustibil, puteți alimenta combustibilul direct în carburator prin simpla apăsare a unui buton. Acest lucru reduce numărul de trageri de sfoară necesare pentru a porni utilajul, chiar și după o întrerupere prelungită a funcționării. Puteți monta ulterior STIHL ElastoStart pentru a evita nevoia de mișcări bruște în timpul procesului de pornire. De asemenea, puteți echipa această suflantă de frunze pe benzină STIHL BG 56 cu setul opțional de curățare a jgheaburilor STIHL pentru  curățarea jgheaburilor . STIHL BG 56 poate fi, de asemenea, combinat cu setul de aspirare STIHL, pentru a permite utilizarea sa şi ca aspirator cu tocător. Vizitați secțiunea noastră de îndrumări pentru sfaturi și recomandări de la STIHL despre cum să curățați și să eliminați  frunzele.
BG 56

sfaturi utile