1.849,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Forță de suflare15 N 1)
Forță de suflare15 N
Greutate4,4 kg
Viteza maximă a aerului76 m/s
Viteza maximă a aerului89 m/s

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă pe benzină BG 86: compactă și ușoară pentru suprafețe mari

Suflanta pe benzină STIHL BG 86 cântărește doar 4,4 kg, ceea ce o face ușor de manevrat și versatilă la utilizare. Indiferent dacă sunteți  proprietar, îngrijitor, grădinar sau lucrător municipal, puteți  folosi acest utilaj pentru a curăța eficient  frunzele și firele de iarbă din zonele exterioare. Puteți lucra cu duza rotundă  sau puteți opta pentru duza plată, care oferă un flux de aer larg pentru a lucra aproape de sol. Acest lucru asigură faptul că suflanta pentru frunze BG 86 poate fi folosită chiar și pentru a  curăța suprafețe mai mari . Datorită  filtrului HD2 , suflanta STIHL BG 86 este potrivită și pentru lucrul în medii cu mult praf. În ciuda designului compact, suflanta de frunze este  puternică și eficientă  datorită motorului STIHL 2-MIX. De asemenea STIHL ElastoStart asigură un proces de pornire lină, fără a fi nevoie de mișcări bruște. Operarea cu o singură mână  înseamnă că puteți ține mâna pe mâner în timp ce acționați suflanta. Maneta de  blocare a accelerației cu buton de oprire  vă permite să setați convenabil puterea de suflare dorită pe STIHL BG 86 pentru lucrări specifice și să opriți utilajul prin apăsarea unui buton. Suflanta de frunze pe benzină este dotată și cu sistemul anti-vibrații STIHL, care vă protejează mușchii și articulațiile în timp ce lucrați. Prin adăugarea setului de curățare a jgheaburilor puteți folosi suflanta și pentru a curăța eficient jgheaburile. Și cu adăugarea unui set opțional de accesorii de aspirare puteți folosi STIHL BG 86 ca aspirator de frunze și tocător de frunze. Puteți găsi recomandări și sfaturi despre cum să eliminați și să folosiți frunzele  în secțiunea de sfaturi utile de pe site-ul nostru.

sfaturi utile