2.799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Forță de suflare12 N 1)
Greutate5,7 kg
Viteza maximă a aerului67 m/s
Debit de aer680 m³/h
Nivelul presiunii sonore96 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă pe benzină portabilă BR 200: ușoară și compactă pentru curățarea suprafețelor mari

Suflanta cu rucsac, pe benzină, STIHL BR 200 este un ajutor fiabil pentru curățarea frunzelor, a gardurilor vii și a ierbii tăiate de pe suprafețe mai mari. Suflanta de frunze este, de asemenea, potrivită pentru perioade mai lungi de utilizare de către grădinarii pasionaţi, îngrijitori, peisagiști sau lucrători municipali. Mânerul multifuncțional, utilizabil cu o singură mână vă asigură faptul că puteți folosi suflanta de frunze STIHL BR 200 cu ușurință și în siguranță, deoarece toate comenzile pentru suflantă, cu rucsac, sunt integrate în acesta. Pârghia de blocare a accelerației cu buton de oprire permite pornirea și oprirea ușoară a suflantei și poate fi blocată la nivelul de putere dorit pentru lucrarea respectivă. Este suficient să apăsați scurt butonul de oprire pentru a opri motorul. Suflanta cu rucsac STIHL BR 200 este apoi automat gata de utilizare din nou atunci când trebuie să îndepărtați și să eliminați frunzele. În timp ce lucrați cu suflanta de frunze STIHL BR 200, sistemul antivibrații STIHL vă protejează mușchii și articulațiile. Cântărind doar 5,7 kg, dispozitivul ușor și compact poate fi transportat confortabil pe spate și este echipat cu un sistem de transport convenabil și o căptușeală care lasă aerul să circule, precum și curele de umăr moi. Mânerul de transport vă permite să o transportați rapid și ușor în următoarea zonă pe care doriți să o curățați. O curea de piept opțională STIHL ADVANCE oferă un suport suplimentar pentru suflanta de frunze cu rucsac STIHL BR 200 și o face și mai confortabilă de purtat.
BR 200

sfaturi utile