Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Forță de suflare26 N 1)
Greutate10,2 kg
Viteza maximă a aerului98 m/s
Debit de aer850 m³/h
Debit de aer850 m³/h

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă pe benzină portabilă BR 430: confort suplimentar pentru utilizare profesională

Suflanta puternică pe benzină BR 430 de la STIHL este potrivită pentru  curățarea suprafețelor mari de frunze, iarba tăiată, gardul viu și murdăria și poate fi folosită de către îngrijitori, peisagiști și muncitori municipali.  Puterea mare de suflare a suflantei de frunze, cu rucsac  este generată de un motor STIHL 2-MIX . Caracteristica STIHL ElastoStart  minimizează forțele sacadate la pornirea suflantei, făcând procesul de pornire mai lin. Suflanta cu rucsac STIHL BR 430 este operată cu ajutorul  mânerului multifuncțional, folosit cu o singură mână, în care sunt integrate toate comenzile. Pârghia de  blocaj a accelerației cu buton de oprire poate fi blocată la nivelul de ieșire dorit  pentru o performanță de suflare lină. Pentru a dezactiva funcția de suflare, apăsați pur și simplu butonul de oprire. Apoi, utilajul este automat gata să pornească din nou. În timp ce utilizați suflanta de frunze cu rucsac pentru a îndepărta frunzele, sistemul anti-vibrații  STIHL vă protejează mușchii și articulațiile. Datorită  sistemului de transport convenabil,  puteți transporta suflanta profesională STIHL BR 430 confortabil pe spate.  Curelele fine de umăr  și  căptușeala aerată a spătarului  ajută la asigurarea  lucrului fără efort  chiar și în timpul unor perioade mai lungi de utilizare. Duza rotundă și curbată  standard poate fi înlocuită cu o duză plată curbată  opțională pentru un jet de aer mare atunci când lucrați aproape de sol. De asemenea, puteți adăuga suflantei de frunze STIHL BR 430 un rucsac cu o curea de piept STIHL ADVANCE  opțională, precum și o curea de șold STIHL care poate fi montată ulterior, pentru modelele BR și SR  pentru un confort și mai mare în timpul lucrului. Puteți distribui în mod egal orice forță de recul între ambele brațe folosind ghidonul opțional STIHL .

sfaturi utile