Alege direct produsul: Scarificatoare cu motor pe benzina

RL 540

Scarificator puternic pe benzină pentru suprafeţe mari de gazon

Generalităţi

Scarificatorul STIHL RL 540 de gazon de înaltă performanță pe benzină îndepărtează rapid, convenabil și fără fir mușchiul și gazonul din pășuni. Acționat de un motor puternic pe benzină, scarificatorul asigură o aerare optimă a gazonului. Unitatea de scarificare poate fi setată în mod convenabil la adâncimea de lucru necesară pe ghidon. Acest ajutor eficient pentru îngrijirea gazonului dvs. necesită doar câțiva pași pe an. O scarificare corectă îmbunătățește în mod fundamental aprovizionarea cu nutrienți a gazonului dvs. și promovează creșterea acestuia pe termen lung. Datorită lățimii de lucru de 38 cm și a roților ușor de rulat cu banda de rulare specială, aveți toată manevrabilitatea și agilitatea de care aveți nevoie pentru aerarea gazonului de două ori pe an cu STIHL RL 540. Carcasa rezistentă din polimer este suficient de dură pentru a rezista chiar și la utilizarea pe termen lung. Pentru un transport ușor, scarificatorul este echipat și cu un mâner de transport. Ghidonul poate fi rabatat în doar câțiva pași, astfel încât scarificatorul de gazon să poată fi depozitat compact.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

Date tehnice

Date tehnice Value
Nivel măsurat LpA dB(A) 81
Adâncime de lucru mm 25
Greutate kg 33
Factor de incertitudine KpA [dB(A)] dB(A) 2
Nivel putere acustică garantat LWAd [dB(A)] dB(A) 94
Lăţime de tăiere cm 38
Valoare vibraţii ahw m/s² 4,12

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

Dotare de serie

 • Carrying handle
  Carrying handle

  The housing of the STIHL lawn scarifier features an integrated carrying handle. It can be used to tilt or load the machine with ease. The carrying handle also acts as an impact protector and protects the housing of the scarifier when the machine makes contact with obstacles on the lawn.

 • Polymer housing
  Polymer housing

  The polymer housing of the STIHL lawn scarifiers is made from an especially sturdy polymer. The material is resistant to impact as well as heat and UV.

 • Foldable handlebar
  Foldable handlebar

  Thanks to the foldable handlebar, STIHL lawn scarifiers can be easily cleaned and compactly stored.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 13.06.2023