Alege direct produsul: Scarificatoare cu motor electric

RLE 240

Scarificator electric compact cu role de aerare

Generalităţi

Cu scarificatorul electric STIHL de gazon RLE 240 puteţi aera cu uşurinţă suprafeţe de gazon de mici dimensiuni. Motorul său electric înseamnă că puteţi înlătura muşchiul cu zgomot şi impact asupra mediului minime. Dumneavoastră decideţi cât de mult lucraţi pe gazon. Cuţitele ascuţite de pe unitatea de scarificare determină pătrunderea mai eficientă a aerului, apei şi nutrienţilor la rădăcinile gazonului. Pentru tăieri pentru curăţarea gazonului şi evacuarea plantelor de pe suprafaţa acestuia fără tăieturi în el, se foloseşte rola de aerisire. Puteţi schimba cele două role cu uşurinţă în doar câţiva paşi. Scarificatorul electric determină curţare efectivă datorită lăţimii de tăiere de 34 cm şi este extrem de uşor de mutat datorită greutăţii sale reduse şi a roţilor. Scarificatorul STIHL RLE 240 are de asemenea o carcasă uşoară, şi în acelaşi timp rezistentă din polimer. În plus, mânerul pliabil şi cel de transport din partea din faţă îl fac foarte uşor de manevrat şi transportat.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

Date tehnice

Date tehnice Value
Factor de incertitudine KpA dB(A) 3
Nivel putere acustică garantată LWAd dB(A) 95
Greutate kg 16

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 19.07.2021