3.599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree59 cm³
Putere3,1 kW
Greutate6,2 kg 1)
Raport putere/greutate2 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 311: gamă largă de utilizări

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 311 este utilajul ideal pentru  tăierea lemnului de foc în grupuri de arbori de densitate medie. Cu ajutorul acestui motoferăstrău puternic, fermierii și specialiștii în horticultură, îndeosebi, sunt bine echipați pentru munca lor. Motorul STIHL 2-MIX impresionează cu o putere de 3,1 kW (4,2 CP). Sistemul de filtrare cu prefiltrare centrifugală prelungește timpul de funcționare înainte ca motoferăstrăul să necesite întreținere, deoarece particulele grosiere sunt îndepărtate înainte de a ajunge la filtru și, prin urmare, filtrul trebuie curățat mai rar. Dacă montați suplimentar filtrul de aer opțional HD2, motoferăstrăul dvs. pe benzină STIHL MS 311 va beneficia de un sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață.  Pentru a vă proteja mușchii și articulațiile, sistemul anti-vibrații  STIHL  reduce vibrațiile motorului. Următoarele caracteristici vă vor ajuta, de asemenea, să lucrați eficient cu motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 311: Supapa de  decompresie  reduce forța de tragere a cablului de pornire necesară pentru a porni utilajul. Acest lucru vă ușurează pornirea și protejează motorul. Comanda monobloc înseamnă că aveți întotdeauna mâna dreaptă pe mâner, ceea ce face ca  utilajul să fie deosebit de confortabil  și sigur de utilizat. Pentru a vă asigura că este întotdeauna lubrifiat corespunzător, sistemul STIHL Ematic ghidează uleiul pentru lanț exact acolo unde este necesar. Acest lucru asigură, de asemenea, un consum economic de ulei.
MS 311

sfaturi utile