3.599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree36 cm³
Putere1,4 kW
Greutate7,2 kg 1)
Nivelul presiunii sonore99 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore98 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă uşoară pentru întreţinerea pădurilor şi peisagistică

Cântărind doar 7,2 kg, motocoasa pe benzină STIHL FS 311 este cea mai  ușoară motocoasă  din gama STIHL. Motorul său puternic STIHL 4-MIX®   oferă suficientă putere pentru  grădinarii, peisagiștii și echipele de întreținere a drumurilor , permițându-vă să tundeți eficient  iarba cosită și mărăcinișurile. O procedură de pornire simplificată și  un mâner multifuncțional folosit cu o singură mână  asigură un confort deosebit în timp ce lucrați. Butonul de oprire integrat  de pe mâner vă permite să continuați lucrul după o pauză, fără a fi nevoie să activați un întrerupător. Motocoasa STIHL FS 311 este echipată cu un  ghidon ergonomic, care  vă permite să lucrați cât mai eficient și susține o mișcare naturală de cosire. Motocoasa pe benzină STIHL FS 311 permite o muncă ușoară și eficientă, chiar și în timpul perioadelor lungi de utilizare. Hamul universal, confortabil și ușor ADVANCE PLUS, livrat standard împreună cu modelul facilitează munca prin distribuirea mai bună a greutății motocoasei pe corp. Sistemul anti-vibrații  STIHL  reduce vibrațiile motorului, protejându-vă mușchii și articulațiile în timp ce lucrați. Aceast model este echipat cu STIHL 300-3 cuțit tăietor cu 3 dinţi.

sfaturi utile