5.200,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree67 cm³
Putere3,2 kW
Greutate9,7 kg
Nivelul presiunii sonore98 dB(A) 1)
Echipament original din fabricăDisc de Piatră din rășină

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motodebitator pe benzină TS 420: fiabil și potrivit pentru aplicații universale

Datorită dimensiunilor sale compacte, profesioniștii din domeniul construcțiilor de drumuri și al amenajărilor peisagistice pot folosi motodebitatorul pe benzină STIHL TS 420 pentru a efectua în mod foarte fiabil lucrări de tăiere deosebit de dificile. Discul său de tăiere, puternic, de 350 mm permite tăierea la adâncimi de până la 125 mm în beton, piatră, asfalt, oțel moale sau prin țevi de fier. Sistemul STIHL anti-vibrații din STIHL TS 420 vă asigură faptul că puteți ghida cu precizie motodebitatoul chiar și în timpul unor perioade mai lungi de utilizare, protejându-vă mușchii și articulațiile. Designul ergonomic al mânerului ajută, de asemenea, la acest lucru. Pentru a vă asigura că puteți porni cu ușurință motorul economic STIHL 2-MIX, utilajul este dotat și cu o supapă de decompresie care reduce efortul necesar pentru a trage cablul de pornire. Racordul de apă alimentează în permanență cu apă discul de tăiere a motodebitatorului STIHL TS 420. Apa leagă praful și răcește discul de tăiere, în timp ce sistemul de filtrare a aerului cu durată lungă de viață și compensatorul prelungesc intervalul de curățare și vă asigură că puteți lucra pentru perioade mai lungi fără întrerupere.

sfaturi utile