2.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Tocătorul electric de grădină GHE 260: multifuncțional, robust, cu motor de înaltă tensiune pentru lucrări solicitante

Tocătorul electric de grădină STIHL GHE 260 ușurează  lucrările de grădinărit și amenajare peisagistică, precum și lucrările dificile din grădina de acasă. Cu acest tocător puternic și robust, puteți  lucra eficient chiar și la lucrări mai mari, cu mai mult material de tocat. Dacă doriți să faceți rapid ordine și să creați un spațiu nou după ce ați tăiat gardul viu și copacii sau plantele perene, vă oferă suportul ideal pentru mărunțire. Tocătorul de grădină de înaltă tensiune dispune de un sistem de cuţite stratificate, mărunţind eficient resturile mixte, inclusiv material lemnos,  în materie vegetală compostabilă. Apoi îl puteți composta în grămezi sau într-un compostor rapid pentru a beneficia de un îngrășământ  organic valoros. Chiar și ramurile foarte întinse pot fi inserate rapid și eficient prin intermediul pâlniei înclinate, izolată fonic, a tocătorului electric de grădină GHE 260 de la STIHL. Dispozitivul de tăiere  Multi-Cut 250  toacă eficient ramurile de până la 35 mm grosime.  Apărătoarea de protecție împotriva stropirii vă protejează de particulele care zboară în timpul utilizării. Baza largă îi oferă stabilitate și facilitează transportul tocătorului. Recipientul de colectare robust de 50 de litri pentru tocător STIHL AHB 050  este disponibil ca opțiune pentru a colecta materialul mărunțit direct sub tocătorul electric de grădină GHE 260. Blocajul de siguranță  electromagnetic  previne pornirea automată în timpul lucrărilor de întreținere sau a schimbării cuţitelor.
GHE 260

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

GURA DE ALIMENTARE IZOLATĂ FONIC
GURA DE ALIMENTARE IZOLATĂ FONIC
ÎNCHIDERE DE SIGURANȚĂ
ÎNCHIDERE DE SIGURANȚĂ
Touch pad switch
COMUTATOR CU BUTON TACTIL

Detalii tehnice

Diametrul maxim al crengiipînă la 35 mm
Putere nominală2900 W
Turație nominală unealtă de lucru2780 rot/min
Tensiune nominală400 V
Unealta tăietoareMulti-Cut 250

Service și sfaturi utile