3.790,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Forță de suflare27 N 1)
Greutate10,1 kg
Viteza maximă a aerului113 m/s
Debit de aer930 m³/h
Nivelul presiunii sonore98 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă profesională portabilă cu motor 4-MIX®

Suflantă profesională cu rucsac pentru curățarea suprafețelor mari. Putere de suflare excelentă și eficiență mai mare a consumului de combustibil, datorită motorului nostru cu emisii reduse. Sistem antivibrații excelent și cadru de transport ergonomic. Motor inovator 4-MIX® pentru un sunet mai plăcut, consum redus de combustibil și emisii reduse.

sfaturi utile