649,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală230 V
Puterea consumată1,4 kW
Greutate3,3 kg
Forță de suflare12 N 1)
Viteza maximă a aerului82 m/s 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflanta electrică BGE 81: îndepărtează frunzele și murdăria de pe suprafețe mari din jurul casei

Suflanta electrică STIHL BGE 81 este potrivită pentru a curăța suprafețe mai mari în afara casei . Puteți folosi suflanta practică, ușoară, de 3,3 kg și  deosebit de silențioasă BGE 81 pentru a îndepărta eficient   frunzele și murdăria dezlipită de pe trotuare, spații verzi și paturi . Fluxul larg de aer de la  duza plată  poate fi ghidat paralel cu solul pentru o muncă foarte eficientă. Datorită  mânerului multifuncțional, folosit cu o singură mână  cu zonă de prindere fină, puteți  opera convenabil suflanta electrică de frunze STIHL BGE 81 cu o singură mână . Mânerul este centrat, astfel încât să puteți transporta suflanta electrică pentru frunze în dreapta sau în stânga corpului dumneavoastră. Viteza motorului BGE 81 este  variabilă  și puteți  seta puterea de suflare dorită  cu ajutorul butonului de blocare. De asemenea, puteți îndepărta frunzele și murdăria de pe jgheaburi folosind setul de curățare a jgheaburilor, care poate fi montat ulterior. Suflanta electrică STIHL BGE 81 poate fi combinată cu setul opțional de accesorii de aspirare  STIHL  și utilizată ca aspirator de frunze și tocător de frunze cu aspirator  pentru a mărunți direct deșeurile verzi.
BGE 81

sfaturi utile