449,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală230-240 V
Puterea consumată1,1 kW
Greutate3 kg
Forță de suflare9 N 1)
Viteza maximă a aerului70 m/s 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă electrică BGE 71: pentru curățarea silențioasă a zonelor mici din afara casei

Suflanta electrică STIHL BGE 71 este o suflantă de frunze practică și silențioasă  pentru curățarea suprafețelor mici și medii din spațiile rezidențiale exterioare . Cântărind doar 3 kg, suflanta electrică ușoară pentru frunze poate fi folosită de  utilizatorii particulari pentru a sufla eficient frunzele și mizeria în grămezi . Toate funcțiile de control al motorului sunt integrate în mânerul multifuncțional ergonomic  folosit cu o singură mână , care vă permite să utilizați în mod convenabil suflanta electrică BGE 71 cu o singură mână. Mânerul este așezat la mijloc, astfel încât puteți transporta STIHL BGE 71  fie în dreapta sau în stânga corpului  Duza  plată  vă permite să direcționați  puterea de suflare  aproape de sol prin direcționarea curentului de aer paralel cu solul. Suflanta de frunze BGE 71 este  deosebi de silențioasă  în funcționare. Puteți transforma STIHL BGE 71  în aspirator de frunze și tocător de frunze cu aspirator  folosind setul de accesorii de aspirare STIHL care poate fi adaptat ulterior. De asemenea, puteți utiliza setul opțional de curățare a jgheaburilor STIHL  pentru a îndepărta rapid frunzele și murdăria din jgheaburi.
BGE 71

și sfaturi utile