1.518,30 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate2,3 kg
Forță de suflare9 N 1)
Viteza maximă a aerului55 m/s
Viteza maximă a aerului60 m/s

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă BGA 57 într-un set cu acumulator AK 20 și încărcător standard AL 101: pentru curățarea eficientă a suprafețelor mici

Suflanta cu acumulator STIHL BGA 57 este o suflantă la îndemână  pentru sarcini casnice , pe care o puteți folosi pentru a îndepărta rapid și eficient frunzele și murdăria din  zonele mai mici. Având  doar 2,3 kg (fără acumulator), suflanta BGA 57 este foarte ușoară. Deoarece această suflantă de frunze este, de asemenea, foarte silențioasă, o puteți folosi chiar și  în zonele sensibile la zgomot . Dacă nu aveți încă un acumulator sau un încărcător din Sistemul AK, le puteți comanda direct, în același timp. Acest set include un acumulator STIHL AK 20 litiu-ion  și încărcătorul STIHL AL 101 ca dotare standard. Oferă combinația potrivită pentru utilizare spontană, cu un timp de încărcare redus. Puteți folosi orice alt acumulator din Sistemul AK pentru BGA 57. Mânerul cu prindere fină al suflantei STIHL BGA 57 vă oferă o  prindere confortabilă și sigură. Tubul de pulverizare reglabil în 3 setări,  cu lungime reglabilă,  cu duză rotundă, poate fi ajustat la înălțimea dvs. Puteți mări viteza efectivă a aerului cu ajutorul duzei opționale plate STIHL, utilă, de exemplu, la curățarea frunzelor grele sau umede. Urmăriți videoclipul nostru pentru a vedea beneficiile STIHL BGA 57.

BGA 57 Set

sfaturi utile