676,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală18 V
Greutate2,2 kg
Forță de suflare5 N 1)
Viteza maximă a aerului44 m/s
Debit de aer420 m³/h 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă cu acumulator integrat BGA 45: pentru lucrări mai mici și simple în zonele rezidențiale

Suflanta cu acumulator STIHL BGA 45 este foarte ușor de manevrat și întotdeauna foarte repede gata de utilizare. Cântărind doar  2,2 kg, acest utilaj este ușor de manevrat pentru utilizatorii privați. Ori de câte ori doriți să  îndepărtați frunzele uscate sau murdăria ușoară , această suflantă compactă de frunze, cu acumulatori, oferă asistență rapidă  pentru spații mici, chiar și în zonele rezidențiale. Suflanta STIHL BGA 45 este suficient de silențioasă pentru a fi utilizată pentru  lucrări în zone sensibile la zgomot. Mânerul său soft vă ajută să o țineți uşor, compact și ergonomic. Întrerupătorul  de pornire și un dispozitiv de blocare sunt  integrate în mâner. Acumulatorul litiu-ion integrat din Sistemul AI  permite o  manipulare rapidă și ușoară  la îndepărtarea frunzelor sau a tăierilor ușoare. Indicatorul nivelului de încărcare de pe suflanta STIHL BGA 45 vă arată rapid când acumulatorul trebuie încărcat. Pentru încărcarea acumulatorului este furnizat un cablu de încărcare. Puteți să verificați cât timp puteți lucra cu STIHL BGA 45 și cât timp durează încărcarea acumulatorului integrat în prezentarea noastră generală a duratei acumulatorului în diverse operaţiuni și a timpilor de încărcare. Suflanta cu acumulator BGA 45 este echipată cu o  cheie de activare. Aceasta trebuie introdusă în priza de chei pentru a acționa dispozitivul și trebuie scoasă în timpul transportului, întreținerii, reparațiilor și depozitării, din motive de siguranță. Trebuie să păstrați cheia de activare departe de accesul copiilor. Informații suplimentare pot fi găsite în manual.
BGA 45

sfaturi utile