3.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate7,4 kg
Forță de suflare26 N 1)
Viteza maximă a aerului86 m/s
Debit de aer970 m³/h 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă cu acumulator portabilă BGA 300: Foarte silențioasă în ciuda puterii mari de suflare

Când autoritățile locale și peisagiștii efectuează lucrări de curățenie în zone sensibile la zgomot , volumul utilajului utilizat este un factor important pentru mediu. De aceea, la suflanta cu acumulator portabilă STIHL BGA 300, am  redus semnificativ emisiile de zgomot pentru locuitori și trecători datorită noului sistem STIHL Noise Reduction System. În plus, amortizarea anumitor frecvențe creează un model sonor mai plăcut. În același timp,  viteza maximă a aerului de 86m/s asigură o performanță de curățare foarte ridicată . Acest lucru vă permite să  suflați rapid chiar și frunzele grele și umede și să curățați eficient parcurile, pajiștile, aleile și drumurile. Pentru  gestionarea optimă a energiei, puteți seta în mod convenabil forța de suflare pentru operaţiunea de curățare respectivă cu ajutorul mânerului de control cu afișaj LED, care oferă 4 niveluri de putere predefinite (nivelurile 1 - 3 și impuls continuu). Pentru spații restrânse,  tubul cu reglare rapidă al suflantei STIHL BGA 300 poate fi scurtat într-o clipă și apoi extins din nou la fel de rapid. Designul compact  al suflantei cu acumulator BGA 300 de la STIHL sprijină, de asemenea, munca eficientă, deoarece aveți nevoie de mult mai puțin spațiu pentru a curăța în timp ce vă deplasați între mașinile parcate, de exemplu. Sistemul de transport  ergonomic cu curele de umăr confortabile și centură pentru șolduri, plus centrul de greutate al acumulatorului pentru rucsac STIHL AR L fiind aproape de corpul utilizatorului, înseamnă o distribuție optimă a greutății. Lucrul cu BGA 300 necesită cel puțin un acumulator tip rucsac STIHL AR 2000 L sau STIHL AR 3000 L  pentru o putere de suflare completă. Această suflantă este, de asemenea, pregătită  pentru lucrul în rețea prin STIHL Connected*  datorită Smart Connector 2 A. Toate utilajele cu acumulator din cadrul Sistemului AP STIHL au fost concepute pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, ele sunt certificate ca fiind rezistente la stropire; eficacitatea acestui lucru este, de asemenea, verificată prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele. * Funcţie disponibilă doar în anumite ţări. Consultaţi distribuitorul dvs local pentru mai multe detalii

sfaturi utile