1.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină35 cm
Tensiune nominală230 V
Greutate specifică4,5/2,1 kg/kW 1)
Nivelul presiunii sonore93 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore104 dB(A) 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău electric MSE 210 C-B: puternic și confortabil pentru tăierea lemnelor de foc și prelucrarea lemnului

Motoferăstrăul electric STIHL MSE 210 C-B este ideal pentru lucrul  în gospodărie și pentru meseriașii calificați, unde este nevoie de  performanțe ridicate de tăiere, combinate cu confort. Acest motoferăstrău este ideal pentru tăierea lemnelor de foc, precum și pentru  construcții cu lemn. O serie de caracteristici suplimentare ale acestui motoferăstrău sporesc eficiența muncii dumneavoastră: Mânerul softgrip  vă permite să lucrați confortabil și ergonomic. Cu ajutorul ghearei metalice este posibilă tăierea precisă cu acest motoferăstrău. Cu  dispozitivul de întindere rapidă a lanţului STIHL,  puteți retensiona lanțul motoferăstrăului cu ușurință, în siguranță și fără unelte, ca să puteți continua imediat lucrul. Frâna de lanț QuickStop Super  vă sporește siguranța la lucru. De îndată ce eliberați mânerul din spate, lanțul se oprește imediat. Protecția la suprasarcină  protejează motoferăstrăul electric STIHL MSE 210 C-B împotriva deteriorării cauzate de supraîncălzire.

sfaturi utile