3.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Motoferăstrău cu acumulator MSA 300: un motor puternic pentru munca profesională

STIHL MSA 300 este primul motoferăstrău cu acumulator de la STIHL care a fost  proiectat special pentru operațiuni profesionale. Profesioniștii din peisagistică, silvicultură și autoritățile locale pot folosi motomotoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 300 pentru  doborârea, dezmembrarea și tăierea în lungime a copacilor de dimensiuni mici și medii. Pentru a facilita o eficiență maximă, are 3 moduri de funcționare (Eco, doborâre și decojire) disponibile, astfel încât să puteți configura motoferăstrăul pentru aplicații specifice. Putere electrică completă de 3.0 kW este asigurată de impresionantul acumulator STIHL AP 500 S, care a fost dezvoltat pentru acest motoferăstrău și care produce viteza lanțului de până la 30 m/s. Atunci când este combinat cu șina de ghidaj STIHL Light 04, lanțul RS Pro de 0,325"  atinge  performanțe ridicate de tăiere cu o greutate redusă. Profesioniștii apreciază, de asemenea, designul  durabil, rezistent la intemperii al STIHL MSA 300. Sistemul anti-vibrații  STIHL reduce vibrațiile pentru a ușura efortul exercitat asupra mușchilor și articulațiilor. Carcasa de service face ca filtrul să fie deosebit de ușor de accesat; acest lucru este extrem de benefic pentru simplificarea întreținerii și curățării motoferăstrăului cu acumulator MSA 300 de la STIHL. STIHL MSA 300 este primul motoferăstrău de la STIHL care dispune de o  carcasă de operare și notificare care vă oferă toate datele și informațiile esențiale despre utilajul dumneavoastră. Acesta este, de asemenea, configurat pentru funcționarea în rețea, cu o poziție dedicată pentru STIHL Smart Connector 2 A. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului STIHL și a timpilor de încărcare arată cât puteți utiliza STIHL MSA 300 și cât timp durează încărcarea acumulatorului AP. Prezentarea generală vă arată, de asemenea, ce acumulator AP este recomandat pentru utilajul dvs. STIHL. Toate utilajele cu acumulator din sistemul STIHL AP au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile. Utilajele sunt rezistente la stropire pe toate laturile, a căror eficacitate este verificată prin controale interne. Pentru STIHL MSA 300, rezistența la stropire, verificată intern a fost, de asemenea, certificată ca îndeplinind un grad de protecție IPX4. Notă: Puteți beneficia de întreaga funcționalitate a acestui motoferăstrău cu acumulator, numai dacă îl utilizați cu un acumulator STIHL AP 500 S. Utilizarea altor acumulatorii STIHL poate însemna că unele funcții nu sunt disponibile sau că nu puteți obține performanța maximă posibilă de tăiere.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

FILTRU DE AER DIN FLEECE
FILTRU DE AER DIN FLEECE
MODURI DE OPERARE
MODURI DE OPERARE
MÂNER DE CONTROL CU FUNCȚIE DE POTENȚIOMETRU
MÂNER DE CONTROL CU FUNCȚIE DE POTENȚIOMETRU

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate5,4 kg 1)
Nivelul presiunii sonore93 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore104 dB(A) 2)

și sfaturi utile