6.149,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Cel mai nou şi uşor motoferăstrău din clasa de capaciatte cilindrică de 70cm³

Motoferăstrău de înaltă performanță cu greutate optimizată pentru vegetaţie de densitate medie și mare, cu motor economic 2-MIX. Pompă de ulei de înaltă performanță cu debit controlat pentru o capacitate de pompare ridicată, filtru HD2 cu garnitură radială, buşon de combustibil fără unelte pentru realimentare simplă și sigură.
MS 462

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Antivibrationssystem
SISTEM ANTI-VIBRAȚII STIHL
Schnitttiefenbegrenzer
LIMITATOR DE ADÂNCIME DE TĂIERE CU ÎNTINZĂTOR C...
Ventil de decompresie
DECOMPRESIE MANUALĂ

Detalii tehnice

Lungime șină50 cm
Cilindree72,2 cm³
Putere4,4 kW
Greutate6 kg 1)
Raport putere/greutate1,4 kg/kW

Service și sfaturi utile