4.869,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree59 cm³
Putere3,5 kW
Greutate5,6 kg 1)
Raport putere/greutate1,6 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 362 C-M: un utilaj puternic și versatil pentru lucrări forestiere

Dacă vreți să lucrați în  desișuri forestiere de densitate medie, veți fi echipat optim cu STIHL MS 362 C-M. Fie că doriți să  doborâți și să tăiați copaci sau să îi tăiați în lungime, la 5,6 kg, motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 362 C-M sprijină eficient fiecare profesionist din domeniul silviculturii în timpul lucrului. Datorită motorului său puternic,  lucrările forestiere  pot fi efectuate rapid și eficient pentru perioade îndelungate. Echipat cu STIHL M-Tronic, motoferăstrăul profesional STIHL MS 362 C-M se pune în funcțiune rapid și garantează  performanța optimă a motorului în orice moment  datorită detectării pornirii la rece și la cald. STIHL ElastoStart   protejează mușchii și articulațiile atunci când porniți utilajul, în timp ce  pompa de ulei cu livrare controlată  asigură un consum eficient de ulei. Alte caracteristici importante ale motoferăstrăului pe benzină MS 362 C-M: Tehnologia STIHL cu 4 canale crește eficiența motorului. Protecție pentru mușchi și articulații: sistemul  STIHL anti-vibrații  reduce semnificativ vibrațiile motorului. Protecția sistemului de filtrare a aerului cu durată lungă de viață  elimină particulele grosiere de murdărie chiar înainte ca acestea să ajungă la filtru, în timp ce  filtrul de aer HD2  curăță aerul de particule fine. Acest lucru prelungește considerabil perioada de utilizare înainte ca filtrul motoferăstrăului să fie curățat.
MS 362 C-M

sfaturi utile