8.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree98,5 cm³
Putere5 kW
Greutate11,7 kg
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 1)
Echipament original din fabricăDisc de Piatră din rășină

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motodebitator pe benzină TS 700: un utilaj de înaltă performanță pentru lucrări dificile

Motodebitatorul pe benzină STIHL TS 700 cu disc de debitare din rășină compozită sintetică de 350 mm este un utilaj de înaltă performanță, foarte puternic, pentru profesioniști. Cu motorul său puternic STIHL 2-MIX, motodebitatorul TS 700 este potrivit pentru aplicații în care calitatea și grosimea materialului necesită performanțe ridicate. Motodebitatorul poate fi ghidat manual. În timp ce faceți acest lucru, designul ergonomic al mânerului vă asigură că țineți utilajul în siguranță. Pentru aplicații profesionale în construcții, vă recomandăm, de asemenea, să utilizați căruciorul STIHL FW 20, care permite tăieri mai precise și facilitează lungimi de tăiere mai mari. Funcția ElastoStart STIHL, împreună cu supapa de decompresie, permit pornirea fără efort a motorului pe benzină al STIHL TS 700, în timp ce sistemul STIHL anti-vibrații vă protejează mușchii și articulațiile în timp ce lucrați. Amplasarea racordului de apă pentru umezirea discului de tăiere vă ajută să lucrați eficient. Datorită sistemului de filtrare a aerului cu durată lungă de viață și a compensatorului, intervalul de curățare este prelungit, asigurându-vă că puteți utiliza STIHL TS 700 pentru perioade mai lungi de timp fără întrerupere.

și sfaturi utile