299,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală230 V
Puterea consumată245,0 W
Unealta tăietoare standardAutoCut Line spool with 1,6 mm
Greutate2,2 kg 1)
Nivelul presiunii sonore82 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Trimmer electric FSE 31: ușor și la îndemână

Trimmerul electric STIHL FSE 31, ușor și silențios, este un asistent impresionant pentru tăierea și curățarea spațiilor exterioare de pe lângă gospodărie . Cântărind doar 2,2 kg, trimmerul își îndeplinește sarcinile în grădină atât de silențios și eficient încât nu este nevoie de dispozitiv de protecție pentru urechi. Acest lucru vă permite să tăiați marginile gazonului sau să tundeți suprafețe mai mici de iarbă, chiar și  în zonele sensibile la zgomot. Mânerul rotund reglabil înseamnă că puteți seta trimmerul STIHL FSE 31 la înălțimea dumneavoastră  în orice moment, permițându-vă să lucrați deosebit de ergonomic. Mânerul rotund permite, de asemenea, cosirea și tunderea precisă și poate fi reglat fără a utiliza unelte. Datorită capului de cosire pivotant, puteți tunde chiar și locurile greu accesibile de pe trepte sau alei și în jurul tufișurilor. Caracteristica  detensionării cablului asigură faptul că ștecherul nu este deconectat atunci când trageți de cablu.
FSE 31

și sfaturi utile