1.799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate2,6 kg 1)
Nivelul presiunii sonore74 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore89 dB(A) 2)
Valoarea vibrațiilor stânga4 m/s² 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasa cu acumulator SET FSA 57 cu acumulator AK 10 și încărcător standard AL 101: pentru o tundere silențioasă și eficientă

Dacă nu dețineți încă o motocoasă din sistemul STIHL AK, merită să cumpărați SET-ul STIHL FSA 57. Pe lângă unitatea motor de înaltă performanță, cu performanțe excelente de cosit, pachetul include și un acumulator compact STIHL AK 10 litiu-ion și încărcătorul standard STIHL AL 101, ceea ce înseamnă că puteți începe imediat să vă îngrijiți gazonul. Această motocoasă cu acumulator este foarte silențioasă, astfel încât o puteți utiliza chiar și în mediile sensibile la zgomot.
FSA 57 Set

și sfaturi utile