1.949,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Mașina de tuns iarba pe benzină RM 443: deosebit de manevrabilă pentru grădini cu forme dificile

Cu mașina de tuns iarba STIHL RM 443, grădinarii amatori pot întreține cu ușurință grădinile de dimensiuni medii și cu forme neregulate. Lățimea de tăiere de  41cm, roțile cu rulare lină  și  carcasa ușoară din polimer  asigură o manevrabilitate ridicată. Puteți porni motorul cu un efort minim datorită  funcției de demarare ușoară. Datorită echipamentului standard cu cuţite cu multiple muchii de tăiere, funcției de mulcire integrată și evacuării laterale, această maşină de tuns iarba este potrivită atât pentru tuns, cât și pentru mulcire. Puteți fie să colectaţi direct resturile tăiate, fie să le distribuiți pe gazon prin intermediul evacuării laterale. Mânerul confort reglabil în înălțime asigură o cosire confortabilă și ergonomică. Funcția de reglare a înălțimii de tăiere pe șapte niveluri, poziționată central, este ușor de utilizat și permite  înălțimi de tăiere de la 20mm până la 100mm. Coşul de colectare a ierbii de 52 de litri se pliază pentru o golire deosebit de rapidă și ușoară și este dotat cu  indicatorul al nivelului de umplere care vă arată când trebuie să goliți iarba tăiată.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

COȘ COLECTOR PENTRU IARBĂ
COȘ COLECTOR PENTRU IARBĂ
ROȚI CU RULARE UŞOARĂ
ROȚI CU RULARE UŞOARĂ
CARCASĂ DIN POLIMER
CARCASĂ DIN POLIMER

Detalii tehnice

Lățime de tăiere41 cm
Înălțime de secționare20 - 100 mm
Reglarea înălțimii de secționare7-level (central)
Volum coș de captare a ierbii52 l
Tip motorEVC 200.5 C

și sfaturi utile