3.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Mașină de tuns iarba cu acumulator RMA 2 RV într-un set cu acumulatorul AP 300 S și încărcătorul rapid AL 301: face munca confortabilă datorită tracțiunii pe roți Vario

Dacă nu aveți încă un acumulator din sistemul STIHL AP, puteți achiziționa mașina de tuns iarba cu acumulator, cu funcţie de mulcire, STIHL RMA 2 RV într-un set cu un acumulator STIHL AP 300 S și încărcător rapid STIHL AL 301. Acest lucru înseamnă că puteți începe să tundeți gazonul pe suprafețe de dimensiuni medii și pante cu înclinații de până la 14° direct în propria grădină. Dacă este necesar, puteți trece pur și simplu la acumulatorul de rezervă, care poate fi transportat în mod convenabil în fanta de transport. Cu mașina de tuns iarba, cu funcţie de mulcire şi cu acumulator, ușoară și manevrabilă, aveți un sprijin eficient pentru îngrijirea gazonului. Mașina de tuns iarbă, cu mulcire, RMA 2 RV, fără emisii și silențioasă, este echipată cu tracțiune pe roți Vario. Acest lucru vă permite să personalizați viteza de lucru între 0 km/h și 4,5 km/h, cu reglarea direct pe mâner prin intermediul manetei de control. Modul Eco, care economisește energie, reglează automat turația motorului. RMA 2 RV de la STIHL utilizează acumulatoarele din sistemul STIHL AP. Cu o lățime de tăiere de 46 cm, iarba este tăiată fin de cuţitul de mulcire cu formă specială și este lăsată pe gazon după mulcire pentru a deveni un îngrășământ natural. Puteți regla cu ușurință mașina de tuns iarba la nivelul de tăiere preferat cu ajutorul reglajului înălțimii de tăiere pe fiecare axă, pe axa față și spate. Mașina de tuns iarba RMA 2 RV în set cu acumulatorul AP 300 S și încărcătorul rapid AL 301 poate fi pliată compact după cosit cu ajutorul practicelor dispozitive de tensionare rapidă Quick-Fix, facilitând fără efort depozitarea și transportul cu economie de spațiu. Puteți să verificați cât timp puteți lucra cu STIHL RMA 2 RV și cât durează încărcarea acumulatorului utilizat în prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului STIHL și a timpilor de încărcare. Notă: acumulatorul AP 300 S este certificat în conformitate cu clasa de protecție IPX4.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Detalii tehnice

Lățime de tăiere46 cm
Înălțime de secționare25 - 85 mm
Reglarea înălțimii de secționare4-fach (achsweise)
Mecanism de antrenare2,0 - 4,5 km/h
Putere nominală1050 W

și sfaturi utile