4.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Suprafața maximă de cosire800 m²
Înclinaţie maximă35 %
Lățime de tăiere20 cm
Înălțime de secționare minimă20 mm
Înălțime de secționare maximă60 mm

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Robot de tuns gazonul iMOW® RMI 422: obțineți automat gazonul ideal

Robotul de tuns iarba iMOW® STIHL RMI 422 oferă o soluție practică pentru întreținerea complet automată și autonomă a gazonului de dimensiuni mici și medii în grădinile de acasă. Acest utilaj se descurcă fără efort cu zone mai mici de până la 800 m2. Chiar și terenul ușor accidentat, cu înclinații de până la 35%, este abordat în mod fiabil și eficient de robotul de tuns iarba. RMI 422 vă sprijină în îngrijirea gazonului din gospodărie și înseamnă mai mult timp pentru a vă bucura de grădină. Robotul de tuns iarba iMOW® STIHL RMI 422 cu funcţie de mulcire, taie iarba, mărunțește resturile și fertilizează gazonul într-un singur pas: IMOW® scurtează doar puțin gazonul în timpul mulcirii iar particulele fine de iarbă rezultate sunt distribuite uniform pe gazon. Substanțele nutritive valoroase din acestea sunt apoi folosite din nou ca îngrășământ pentru sol. Acest proces asigură un gazon dens și sănătos. Senzorii integrați declanșează motorizarea automată a robotului de tuns iarba pentru a schimba direcția atunci când intră în contact cu un obiect. Funcția Adaptive Slope Speed - Viteză adaptivă în pantă - utilizează senzori de pantă pentru a ajusta viteza pe terenuri accidentate, astfel încât gazonul să fie tuns uniform și în acele zone. În planul de tundere dinamic, puteți defini intervale de timp în care robotul de tuns iarba STIHL iMOW® poate fi activ în fiecare zi. RMI 422 determină în mod independent cel mai bun moment pentru îngrijirea gazonului în cadrul acestor perioade active. Stația de andocare servește ca bază pentru robotul de tuns iarba și pentru încărcare. Afișajul LCD de format mare face foarte ușoară configurarea și organizarea robotului de tuns iarba. Pentru instalare veți avea nevoie de kitul de instalare adecvat dimensiunii grădinii dvs. Roboții de tuns iarba STIHL iMOW® respectă toate standardele de siguranță valabile. Cu toate acestea, robotul de tuns iarba iMOW® nu este o jucărie, iar copiii, spectatorii și animalele trebuie ținuţi departe de zona de lucru în timpul perioadelor de activitate a robotului de tuns iarba iMOW®. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați manualul de utilizare.

sfaturi utile