882,90 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Coeficient de izolare30 dB
Valoare H34 dB
Valoare M27 dB
Valoare L19 dB
Dotare interioară6-Punkt

Set de căști ADVANCE X-Vent: echilibru foarte bun și transmisie ridicată a luminii

Casca STIHL ADVANCE X-Vent oferă profesioniștilor o distribuție excelentă a greutății și, prin urmare, o purtare foarte confortabilă. Protecția facială a căștii STIHL ADVANCE X-Vent folosește o vizieră din plasă de oțel cu arcuri, cu o transmisie foarte mare a luminii de 75-80%. Acest lucru vă permite să păstrați o bună vizibilitate chiar și în condiții de lumină nefavorabilă. Fantele distribuite pe casca STIHL asigură o bună ventilație. Datorită fitingurilor interioare în 6 puncte și a reglajului lățimii, puteți adapta casca de protecție la forma capului dvs. rapid, ușor și cu o singură mână. Pentru casca STIHL ADVANCE X-Vent sunt disponibile accesorii opționale: protecție împotriva ploii, ochelari de protecție integrați, o extensie pentru vizieră și o curea pentru bărbie.

Setul de căști STIHL ADVANCE X-Vent vă oferă posibilitatea de a-i extinde funcționalitatea cu un set opțional de antifoane Bluetooth®.

Următoarele informații se aplică setului de cască ADVANCE X-Vent:

Material cochilie cască: ABS
Materialul benzii de transpirație: țesătură tehnică
Cerință de siguranță: EN 352, EN 397, EN 1731
Protecția urechilor: SNR 30 (H: 34, M: 27, L: 19)
Setul de căști ADVANCE X-Vent a primit marca de calitate KWF Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră).

Vă rugăm să respectați și instrucțiunile de siguranță din manualul de utilizare al sculei electrice STIHL.

ADVANCE X-Vent

sfaturi utile