703,10 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Coeficient de izolare28 dB
Valoare H30 dB
Valoare M26 dB
Valoare L19 dB
Dotare interioară6-Punkt

Set de căști ADVANCE Vent: combinație de căști cu autocolante reflectorizante pentru o bună vizibilitate

Setul de căști STIHL ADVANCE Vent este o combinație inovatoare de protecție a capului, care se caracterizează printr-o distribuție optimă a greutății și vă oferă o protecție completă. În timp ce protecția pentru urechi reglabilă individual, cu o valoare de izolare SNR 28, reduce în mod fiabil presiunea sonoră, viziera din plasă metalică de protecție a feței de pe această cască STIHL vă protejează împotriva obiectelor care zboară, cum ar fi așchiile. Pentru a preveni infiltrarea murdăriei în timp ce lucrați, spațiul dintre viziera din plasă metalică și cască este acoperit cu o garnitură flexibilă pentru vizieră.

Setul robust de căști STIHL ADVANCE Vent protejează profesioniștii forestieri și utilizatorii exigenți, oferind în același timp o purtare foarte confortabilă. Mărimea căștii STIHL poate fi ajustată cu ajutorul accesoriilor interioare. În timpul lucrului, ventilația căștii pe întreaga carcasă asigură un climat interior confortabil. Circumferința capului, care poate fi reglată și cu ajutorul dispozitivului de blocare prin răsucire, și accesoriile interioare în 6 puncte, reglabile în înălțime, fac ca setul de căști ADVANCE Vent să fie confortabil de purtat. Autocolantele reflectorizante atașate pe partea exterioară a căștii oferă o siguranță sporită.

Pentru casca STIHL ADVANCE Vent sunt disponibile accesorii opționale: protecție împotriva ploii, ochelari de protecție integrați, o extensie pentru vizieră și o curea pentru bărbie. Setul de căști STIHL ADVANCE Vent vă oferă posibilitatea de a-i extinde funcționalitatea cu un set opțional de antifoane Bluetooth®.

Informații suplimentare:

Materialul cojii de cască: ABS
Materialul benzii de transpirație: țesătură tehnică
Greutate: 830 g
Protecție pentru urechi: SNR 28 (H: 30, M: 26, L: 19)
Cerințe de siguranță: EN 352, EN 397, EN 1731
Setul de căști ADVANCE Vent a primit marca de calitate KWF Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră).
Vă rugăm să respectați, de asemenea, instrucțiunile de siguranță din manualul de utilizare al sculei electrice STIHL.

 

ADVANCE Vent

sfaturi utile