47,80 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 33 pentru diverse suflante și aspiratoare cu tocător: Întreținere regulată pentru o durată de viață mai mare

Suflanta sau aspiratorul cu tocător pe benzină STIHL sunt cu atât mai eficiente cu cât performanța deplină este garantată. Pentru a menține fiabilitatea utilajului, trebuie să le întrețineţi în mod proactiv și regulat. Întreținerea simplă poate fi, de obicei, rezolvată rapid cu componentele kitului de service 33 și va contribui la prelungirea  duratei de viață a utilajului dvs. Kitul de Service 33 de la STIHL pentru BG 45, BG 46, BG 50, BG 55, BG 65, BG 85, BR 45, SH 55 și SH 85  include următoarele componente pentru operaţiunile standard de întreținere: filtrul din fleece, bujia, filtrul de combustibil. Filtrul din fleece STIHL oferă o calitate bună a filtrării într-o serie de condiții de funcționare. Particulele grosiere de murdărie sunt prinse la suprafață, în timp ce particulele fine de murdărie sunt prinse în interiorul filtrului. Acesta protejează în mod fiabil motorul suflantei sau al aspiratorului cu tocător împotriva pătrunderii prafului abraziv, ajutând la menținerea performanțelor și a unui consum redus de combustibil și vă asigură că puteți continua să porniți utilajul fără dificultate. De asemenea, filtrul de combustibil vă asigură că nicio particulă străină nu poate pătrunde în motor prin intermediul combustibilului. Înlocuirea regulată a acestei componente protejează motorul și asigură o durată îndelungată de viață. Înlocuirea bujiei este, de asemenea, recomandată pentru a asigura combustie curată în motor și performanțe optime ale utilajului dumneavoastră. Nu aveți nevoie de  unelte suplimentare pentru a efectua aceste operaţiuni standard de întreținere. Puteți utiliza cheia combinată furnizată cu suflanta sau cu aspiratorul cu tocător pentru a înlocui filtrul de aer și bujia. Un cârlig cartonat este inclus în ambalajul kitului de service pentru a îndepărta filtrul de combustibil.
Service Kit 33

și sfaturi utile