73,50 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Service Kit 20 pentru motocoasele pe benzină FS 160, FS 180 și FS 220: Întreținerea proactivă și în mod regulat crește durata de viață

Kit-ul de service STIHL 20 pentru motocoase poate fi folosit pentru a efectua pe cont propriu lucrări simple de întreținere a motocoasei dumneavoastră. Măsurile proactive și regulate de întreținere standard, cum ar fi înlocuirea filtrului de aer, a filtrului de combustibil și a bujiei de aprindere, ajută la creșterea duratei de viață a motocoasei dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să protejați componentele și piesele utilajului de murdărie și deteriorări și să vă asigurați că motorul funcționează întotdeauna în mod fiabil și oferă performanțe optime. Kitul de service STIHL 20 pentru modelele FS 160, FS 180 și FS 220 include următoarele componente pentru operaţiunile standard de întreținere: filtrul de aer, bujia, filtrul de combustibil. Recomandăm înlocuirea bujiei în mod regulat pentru a vă asigura că în motor combustia este întotdeauna curată și că motocoasa dvs. atinge performanțe optime. Filtrul de combustibil asigură faptul că nicio particulă străină nu pătrunde în motor prin intermediul combustibilului. Înlocuirea regulată a acestei componente protejează motorul și asigură o durată îndelungată de viață. Filtrul de aer trebuie înlocuit cel târziu atunci când performanța motorului începe să scadă, de exemplu la pornire. Făcând acest lucru veți continua  să protejați în mod fiabil motorul utilajului dvs. împotriva pătrunderii prafului și a murdăriei. Când înlocuiți filtrul de aer și bujia, cel mai bine este să folosiți cheia combinată furnizată împreună cu motocoasa dvs. STIHL. În ambalajul kitului de service este inclus un cârlig cartonat, care poate fi utilizat pentru a scoate și înlocui în mod convenabil filtrul de combustibil. Nu aveți nevoie de nicio unealtă suplimentară pentru această operațiune.
Service Kit 20

și sfaturi utile