1.012,90 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Bucle pentru breteleNein
Slim FitNein
Regular FitJa
Numărul de buzunare de la spate1
Numărul de buzunare6

Pantaloni FUNCTION Ergo: Un aspect sportiv cu caracteristici excelente

Pantaloni STIHL FUNCTION Ergo oferă o protecție excelentă pentru profesioniștii din domeniul silviculturii și proprietarii de păduri și proprietăți care lucrează ocazional în spații exterioare domestice, dar și în păduri. Datorită amestecului confortabil și respirabil de bumbac și poliester, acești pantaloni sunt potriviți pentru toate anotimpurile. Sunt disponibili în varianta regular fit. Acești pantaloni au, de asemenea, inserții robuste la genunchi pentru durabilitate pe termen lung. Protecția integrată împotriva tăieturilor în 8 straturi, realizată din AVERTIC™ Dura+, a fost dezvoltată exclusiv pentru STIHL.

Genunchii preformați și inserțiile elastice fac ca pantalonii cu protecție la tăiere STIHL FUNCTION Ergo să fie mai confortabili la purtare. Deschiderile de ventilație cu fermoar de pe partea din spate a pantalonilor asigură o ventilație suplimentară și, împreună cu protecția rinichilor, asigură o purtare confortabilă. Inserțiile reflectorizante de pe pantalonii STIHL FUNCTION Ergo au ca rezultat o bună vizibilitate. Cele două buzunare frontale cu fantă și buzunarul de pe șezut sau de pe coapsă cu fermoar oferă spațiu pentru obiecte de valoare și unelte. Salopeta are un buzunar suplimentar pentru bavetă.

Acești pantaloni pot fi combinați în mod ideal cu geaca STIHL FUNCTION Ergo. Pantalonii STIHL FUNCTION Ergo pot fi spălați la mașină la 60°C.

Pantalonii STIHL FUNCTION Ergo sunt disponibili ca pantaloni și salopetă.

Pantalonii STIHL FUNCTION Ergo sunt disponibili sub formă de pantaloni și salopete.

Următoarele informații sunt valabile pentru toți pantalonii FUNCTION Ergo:

Compoziția materialului exterior: verde măsliniu/negru (65% poliester, 35% bumbac), portocaliu de înaltă vizibilitate (70% poliester, 30% bumbac).
Compoziția materialului de căptușeală: 100% poliester
Culori disponibile: tricolor (verde măsliniu/negru/portocaliu de înaltă vizibilitate)
Clasa de protecție împotriva tăieturilor: 1, design A (EN 381 sau, respectiv, EN ISO 11393)
Număr de straturi: 8
Se aplică pantalonilor (nr. articol: 008834210):

Mărimi disponibile: XS până la 3XL, disponibil și în mărimi scurte: M-6 până la XL-6, disponibile și în mărimi lungi: M+6 până la XL+6
Greutate (mărimea M): 1,4 kg

Se aplică la salopete (nr. articol: 008838804):

Dimensiuni disponibile: De la S la 3XL, disponibilă și în mărimi scurte: De la M-6 la XL-6, disponibile și în mărimi lungi: M+6 până la XL+6
Greutate (mărimea M): 1,5 kg
Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în ghidul nostru de mărimi. Pentru a vă croi pantalonii sau salopeta FUNCTION Ergo, vă rugăm să vă adresați dealerului STIHL local.

Pantalonii și salopetele STIHL FUNCTION Ergo au primit marca de calitate KWF Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră).

FUNCTION ERGO

sfaturi utile