2.051,80 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeXL

Jachete ADVANCE X-Shell: Bine protejat chiar și la temperaturi de iarnă

În calitate de profesionist în silvicultură sau de cățărător de copaci, sau ca grădinar și peisagist, cu gecile elastice STIHL ADVANCE X-Shell veți avea întotdeauna o temperatură confortabilă în condiții de iarnă și în timpul activităților fizice de nivel ridicat. Jachetele sunt disponibile în varianta slim fit și au în interior un material fleece plăcut de moale. O membrană face ca țesătura colorată să fie impermeabilă și respirabilă, în timp ce zonele negre ale jachetei STIHL sunt hidrofuge și respirabile. Jachetele ADVANCE X-Shell au protecție la abraziune pe umeri. Un buzunar cu fermoar pe piept și un buzunar interior vă permit să transportați obiecte de valoare sau smartphone-ul.

Jacheta STIHL ADVANCE X-Shell este disponibilă în două culori diferite: Jacheta de culoare portocaliu/negru de înaltă vizibilitate are un buzunar cu fermoar pe mânecă, un logo STIHL mare pe spate și o bandă reflectorizantă. Proporția mare de portocaliu de înaltă vizibilitate și zonele reflectorizante vă permit să obțineți o vizibilitate ridicată. Jacheta de turbă/negru cu două buzunare laterale cu fermoar este ideală pentru a fi combinată cu pantalonii de protecție pentru tăietori de gard viu STIHL MultiProtect HS sau cu pantalonii de protecție pentru ferăstrău de defrișare STIHL TriProtect FS.

Jacheta ADVANCE X-Shell se poate spăla la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului din țesătura exterioară: 100% poliester
Compoziția materialului membranei: poliuretan
Culori disponibile: bicolor: portocaliu de înaltă vizibilitate/negru (nr. articol 008833512...) și bicolor: turbă/negru (nr. articol 008833511...)
Mărimi disponibile: XS până la XXL (portocaliu de înaltă vizibilitate/negru) și S-XXL (turbă/negru)
 

Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în tabelul nostru de mărimi.

Jacheta ADVANCE X-Shell de la STIHL în nuanța turbă/negru a primit marca de testare KWF de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră). În varianta de culoare portocaliu/negru de mare vizibilitate, această jachetă are marca de calitate KWF Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră).

ADVANCE X-SHELL Jacke

sfaturi utile