Alege direct produsul: Maşini de tuns iarba pentru suprafeţe mici de gazon

MB 443 T

MB 443 T: Fiabil si confortabil

Generalităţi

MB 443 T

Această maşină compactă de tuns iarba convinge prin inteligență. Cu o lăţime de tăiere de 41 cm, aceasta este manevrabilă, pornește ferm, taie energic gazonul și este ușor de dirijat. Datorită construcției sale robuste, a tehnologiei inovatoare a motorului și a numeroaselor plusuri de ergonomie, tăiatul ierbii devine o plăcere. Sistemul de acţionare a roţilor sprijină în mod susţinut tăierea chiar și pe suprafețe înclinate. Coșul colector pentru iarbă cu indicator al nivelului de umplere are o capacitate mare, de 55 litri.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Variante de produs

 • MB 443 Tractoraş rapid de tuns iarbă, pe benzină

Date tehnice

MB 443 T

Date tehnice

Dimensiune peluză m² până la 1.200
Lățime de tăiere cm 41
Înălţime de tăiere mm 25-75
Volumul coşului colector l 55
Greutate kg 25
Dimensiune (L/l/î) cm 144 x 48 x 109
Start / Stop Handlebar start / Motorstop
Tracţiune 1 V (1-gear)
Nivel maxim garantat de zgomot dB(A) 94
Nivel de zgomot măsurat LpA dB(A) 81
Factor de incertitudine dB(A) 2
Valoarea vibrațiilor (AHW) m/s2 4,10 / 2,05

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

MB 443 T

Dotare de serie

 • Cuţit în formă de morişcă
  Cuţit în formă de morişcă

  Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. (similar imagine)

 • Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umpl Zoom
  Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umpl

  La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.

 • Roţi cu rulare uşoară
  Roţi cu rulare uşoară

  Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

 • Tracţiune roţi
  Tracţiune roţi

  Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului în special în cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O mânuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune în mişcare. În funcţie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans. (similar imagine)

Dotare ulterioară

 • Cuţite multiple
  Cuţite multiple

  Cu cuţitul multifunţional cu formă specială iarba este tăiată în trepte şi mărunţită în carcasă în particule fine. Când coşul de colectare a ierbii este suspendat, cositoarele multifuncţionale VIKING lucrează ca sisteme de colectare a ierbii, la utilizarea de material vegetal carcasa cositoarei este închisă iar particulele fine cad înapoi în stratul vegetal de iarbă. (similar imagine)

Vă prezentăm mai detaliat o caracteristică de echipare în secţiunea Produkttechnik.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.