Alege direct produsul: Maşină de tuns iarba speciale pentru vegetatie inalta sau terenuri dificile

MB 6 RH

Pentru câmpii şi zone cu vegetaţie sălbatică

Generalităţi

MB 6 RH

Motocositoare pentru iarbă inaltă, robustă şi mobilă, cu roţile din spate foarte mari, cu posibilitatea de rotire liberă, la 360*. Centrarea înălţimii se efectuează de la centru, bara de direcţie situată lateral poate fi mutată sau rotită pentru a uşura munca permiţând o reglare individuală. Este ideală pentru cosirea suprafeţelor cu iarbă înaltă, cosirea marginilor de drum şi de şosele, precum şi a câmpiilor din livezi.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

MB 6 RH

Date tehnice

Dimensiune peluză m² până la 2.500
Lățime de tăiere cm 53
Înălţime de tăiere mm 55-150
Greutate kg 67
Dimensiune (L/l/î) cm 215 x 79 x 115
Start / Stop HS Pornire manuală/MS Oprire motor
Tracţiune 1 V (1-Viteză)
Nivel de zgomot măsurat LpA dB(A) 86
Factor de incertitudine dB(A) 2
Valoarea vibrațiilor (AHW) m/s2 4,02 / 2,01

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

MB 6 RH

Dotare de serie

 • Ghidon oscilant
  Ghidon oscilant

  Bara de ghidaj cu reglare automată permite o poziţie de lucru optimă pentru utilizator în timpul cositului pe versanţi (împreună cu roata frontală) şi permite o cosire exactă a canturilor pe lângă garduri şi ziduri.

 • Lagăr al arborelui cotit
  Lagăr al arborelui cotit

  Lagărul suplimentar al arborelui din carcasa cositoarei protejează împotriva defecţiunilor arborelui motor în special în cazul utilizărilor profesionale. În acelaşi timp un capac din plastic protejează lagărul de murdărie şi umiditate.

 • Reglaj central al înălţimii de tăiere
  Reglaj central al înălţimii de tăiere

  Sistemul central de reglare a înălţimii permite reglarea în trepte a înălţimii de tăiere direct de la tija de ghidaj. Roţile mari din spate cu roată liberă integrată, cu un domeniu de rotire de 360° permit rotirea uşoară a cositoarei.

 • Roată frontală oscilantă
  Roată frontală oscilantă

  Roata frontală rabatabilă se reglează pe înălţime şi se poate fixa pentru deplasările pe diagonală pajişti.

 • Tijă de ghidaj reglabilă
  Tijă de ghidaj reglabilă

  Bara de ghidaj se reglează pe înălţime pentru a se garanta o poziţie de lucru optimă pentru utilizator în timpul cositului. De asemenea bara poate fi rabatată comod pentru transport şi depozitare.

 • Tracţiune la roţi
  Tracţiune la roţi

  Acţionarea pe roată robustă simplifică lucrul cu cositoarele de iarbă înaltă VIKING şi permite cosirea rapidă şi comodă chiar şi pe terenuri denivelate.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.