Alege direct produsul: Tractoraşele de tuns iarba

RT 5097 C

Tractoraş de tuns iarba pentru tăiere cu precizie

Generalităţi

Tractoraşul de tuns iarba STIHL RT 5097 C vă oferă suport pentru îngrijirea suprafețelor mari de gazon. Cu un grad ridicat de confort în utilizare și funcţii clar dispuse, acest model de înaltă performanță oferă o tehnologie dovedită pentru o manevrare și tundere agilă. Aceasta începe cu poziția scaunului. Puteți regla individual scaunul confortabil cu arc cu ajutorul uneltelor. Datorită ajustării simple a înălțimii de tăiere și a ambreiajului electromagnetic al lamei pentru activarea și dezactivarea punții de cosit, obțineți rezultate convingătoare și o performanță înaltă de tundere. Mecanismul sincronizat de tundere se asigură că cele două cuţite de iarbă taie în mod ideal pe întreaga lățime de tăiere a tractoraşului de tuns iarbă. Sistemul de acţionare confortabil cu o singură pedală vă permite să manevrați și mai precis utilajul în timpul cosirii. Puteți schimba direcția de conducere a tractorului de gazon între înainte și înapoi cu o singură acțiune. Și datorită mânerului practic cu arc, coşul de colectare a ierbii cu capacitate 250 de litri poate fi golit fără efort de pe scaunul utilizatorului. Coşul de colectare a ierbii din plastic în concept „basculant” este, de asemenea, foarte ușor de curățat.

Versiuni



De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

RT 5097 C

Date tehnice

Date tehnice Value
Factor de nesiguranţă K scaun m/s² 0,49
Lăţime de tăiere cm 95
Suprafeţe de gazon m² up to 6.000
Factor de incertitudine Uncertainty factor, sound pressure level KpA dB(A) 2
Înălţime de tăiere mm 30-100
Putere nominală 8,2 kW / 11,1 PS
Coş colector de iarbă l 250
Nivel putere acustică garantat LWAd [dB(A)] dB(A) 100
Greutate kg 231
Valoare vibraţii ahw scaun m/s² 0,98

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon hr / lt / ro / tr 01.02.2021