1.099,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Nivelul presiunii sonore75 dB(A) 1)
Nivelul puterii sonore91 dB(A) 1)
Valoarea vibrațiilor stânga1,3 m/s² 2)
Valoarea vibrațiilor dreapta1,1 m/s² 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă cu acumulator FSA 65: pentru lucrări de tăiere și curățare

Motocoasa cu acumulator STIHL FSA 65 impresionează prin designul său ușor și motorul puternic. Acumulatorul furnizat oferă suficientă putere pentru sarcinile de curățare de rutină, deși puteți alege în plus din diferite modele de acumulatoare cu o gamă largă de capacități, astfel încât îl veți găsi cu siguranță pe cel potrivit pentru dumneavoastră. STIHL FSA 65 are un cerc de tăiere cu un diametru de 300 mm, astfel încât să puteți lucra eficient, chiar și în zone mai mari, în timp ce mânerul rotund asigură o mișcare liberă chiar și în spații restrânse. Motocoasa este echipată cu un cap de cosit AutoCut C care vă permite să ajustați automat firul cositor prin simpla atingere a capului de cosit de sol. STIHL recomandă utilizarea unui fir cositor rotund și silențios pentru motocoasele cu acumulator cu cap de cosit cu fir; acest lucru nu numai că înseamnă mai puțin zgomot în timp ce lucrați, dar s-a dovedit a fi și mai eficient în teste. Comparativ cu fir rotund, durata de viață a acumulatorului este cu până la 10% mai mare, cu aceeași performanță de tăiere. De aceea, STIHL livrează în mod standard motocoasele sale cu acumulator echipate cu capete de cosit cu fir de cosit rotund și silențios. Pentru durata de viață a acumulatorului STIHL și timpii de încărcare, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motocoasa cu acumulator STIHL FSA 65 R și cât durează încărcarea acumulatorului. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost concepute pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile. În acest sens, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la apă; eficacitatea acestui lucru este, de asemenea, verificată prin controale interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele. Ideal pentru zonele sensibile la zgomot. Motocoasa cu acumulator STIHL FSA 65 este ideală pentru lucrări de tăiere și curățare în zone sensibile la zgomot. Motorul EC silențios și cu întreținere redusă înseamnă că grădinarii pasionați, precum și peisagiștii și îngrijitorii pot lucra în zone rezidențiale sau în apropierea școlilor și spitalelor.
FSA 65

sfaturi utile