1.049,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină de tuns iarba cu acumulator RMA 235: compactă și economică

Dacă doriți să tundeți peluze mici în grădina de acasă, lucrând eficient și silențios, mașina de tuns iarba silențioasă STIHL RMA 235 cu acumulator din sistemul STIHL AK este alegerea potrivită pentru dvs. Având modul Eco și un cuţit cu debit optimizat, aceasta este un utilaj extrem de economic și eficient. Cu carcasa sa compactă din polimer și greutatea redusă, RMA 235 de la STIHL este foarte ușor de utilizat și poate fi transportată fără efort de la o utilizare la alta. Cu reglarea centrală a înălțimii de tăiere, puteți selecta lungimea preferată a gazonului în 5 niveluri, de la 25 mm la 65 mm. Coşul de colectare a ierbii pliabil de 30 de litri al mașinii de tuns iarba, cu acumulator RMA 235, este ușor de golit. RMA 235 este o mașină de tuns iarba cu acumulator foarte silențioasă și fără emisii. Designul său ușor și compact și mânerul pliabil permit o depozitare care economisește spațiu. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL arată cât de mult puteți lucra cu o singură încărcare a acumulatorului mașinii de tuns iarba cu acumulator STIHL RMA 235 și cât timp durează încărcarea acumulatorului.

sfaturi utile