Alege direct produsul: Masini de tuns iarba cu acumulator

RMA 235, without battery and charger

Lightweight battery-powered lawn mower with eco mode

Generalităţi

Avantajele STIHL RMA 235 sunt evidente: greutatea sa mică și ușurința de manipulare. Grădinile foarte mici sunt ușor de tuns cu o mașină de tuns iarba electrică ușoară de 14 kg. Energia necesară este furnizată de sistemul de baterii STIHL COMPACT, folosind acumulatori cu ioni de litiu de înaltă calitate. Unitatea motorului este, de asemenea, echipată cu un mod eco mereu pornit, care împreună cu cuţitul optimizat asigură eficiență maximă la cosit. Folosind reglarea centrală a înălțimii de tăiere, puteți alege între cinci trepte de înălțime, cu o scală care arată setarea curentă. Coşul pliabil de iarbă a fost, de asemenea, proiectat pentru ușurință în manipulare. Prin urmare, poate fi eliberată și golită în doar câțiva pași simpli. Între utilizări, această mașină de tuns iarba ușoară cu acumulator este ușor de transportat.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

RMA 235

Date tehnice

Date tehnice Values
Lăţime de tăiere cm 33
Valoare vibraţii ahw m/s² 1,8
Nivel de putere acustică garantată LWAd dB(A) 89
Factor de incertitudine K m/s² 0,9
Factor de incertitudine KpA dB(A) 2
Nivel măsurat LpA dB(A) 76
Greutatea produsului kg 14
Capacitatea coşului colector de iarbă l 30
Înălţime de tăiere mm 25-60

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
International 12.05.2021