Concurs CAMPANIA DE SERVICE PENTRU MOTOFERASTRAIE

În perioada 01.08.2020 – 09.09.2020, la achiziţia unuia dintre Pachetele de service pentru motoferăstraie, disponibile la distribuitorii STIHL  participanţi, poţi beneficia de reduceri la piese de schimb, accesorii şi manoperă, precum şi de posibilitatea de participare la Concursul cu premii, organizat conform Regulamentului.

Te poţi înscrie la Concurs completând Formularul de mai jos.

Descarca Leaflet campanie.

Regulamentul*

Datele personale (nume, prenume, telefon, informații despre achiziție, participarea la concurs, eventuale date cu caracter personal pe care le includeti in raspunsul la intrebarea concursului) pe care Dvs. ni le furnizați vor fi prelucrate de noi, ANDREAS STIHL MOTOUNELTE SRL, cu sediul în Otopeni, Str. Drumul Gării-Otopeni, nr. 26-28, jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J23/1415/2005, Cod Unic de Înregistrare 9465239, atribut fiscal R0 (Operator) pentru ca Dvs. să puteți participa la concurs. În cazul în care câștigați un premiu vor fi colectate telefonic date suplimentare: adresa de predare a premiului și CNP care sunt necesare pentru predarea premiului și ca document justificativ contabil ce atestă predarea premiului.

Am implementat masurile tehnice si organizationale necesare pentru a asigura securitatea, integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal.
Prelucrarea datelor dvs. se realizează conform Regulamentului UE 2016/679. Temeiul prelucrarii: (i) incheierea si executarea unui contract, oferta noastra de premiere din regulament acceptata de Dvs prin participare la concurs are valoarea unui contract pentru castigator date suplimentare se prelucreaza ca obligatie legala de a avea un proces verbal ca document justificativ contabil.

Va rugam sa cititi informatiile privind drepturile Dvs in calitate de persoana vizata asa cum sunt detaliate in Sectiunea 11 din Regulament.

Participarea la concurs se poate face doar acceptand conditiile de organizare.