Alege direct produsul: Masini de tuns iarba cu acumulator

MA 443

MA 443: liber şi plin de energie

Generalităţi

MA 443

Maşina de tuns iarbă MA 443 cu acumulatori lucrează fără cablu electric. Aceasta înseamnă libertate totală de mişcare pe gazon şi lăţime optimă de tăiere până în colţurile cele mai îndepărtate. Acumulatorii moderni STIHL Litiu-Ion înmagazinează multă energie şi o transformă în rezultate remarcabile de tăiere. Încărcătoarele şi acumulatoarele sunt disponibile în diferite clase de putere ca set, împreună cu maşina de tuns iarbă. Şi sigur că aceste maşini de tuns iarba beneficiază de construţia stabilă a noii Serii 4.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

MA 443

Date tehnice

Putere nominală la turaţia de lucru U/min 3.000
Volum coş colectare l 55
Adâncime de tăiere cm 41
Înălţime de tăiere mm 25-75
Utilaj (L/l/î) cm 138 x 49 x 107
Performanţă W 900
Start Electric start
Stop Motorstop
Tracţiune --
Product Greutate kg 18
Diametru roţi mm 180 / 200
Valoarea vibrațiilor (AHW) m/s² 1,7
Nivel maxim garantat de zgomot dB(A) 94
Nivel de zgomot măsurat LpA dB(A) 80
Factor de incertitudine m/s² 0,85
Factor de incertitudine dB(A) 2

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

MA 443

Dotare de serie

 • Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umpl Zoom
  Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umpl

  La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.

 • Cuţit în formă de morişcă
  Cuţit în formă de morişcă

  Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. (similar imagine)

 • Roţi cu rulare uşoară
  Roţi cu rulare uşoară

  Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.