Alege direct produsul: Maşini de tuns iarba pentru suprafeţe medii si mari de gazon

MB 655.3 V

Confort şi rezistenţă cu auto-propulsia Vario

Generalităţi

Maşină de tuns iarba cu motor puternic pe benzină cu lăţime de tăiere de 53 cm. Cu sistemul de acţionare Vario, maşina de tuns iarbă poate funcţiona cu orice viteză fără a diminua performanța excelentă de tăiere şi colectare a seriei 6. Viteza motorului puternic Kohler cu sistemul de pornire simplă rămâne permanent constantă. Ghidonul standard mono de comandă facilitează de asemenea îndepărtarea coşului de colectare a ierbii de 70 de litri. Iar cu ajutorul cuţitului cu multe lame din dotarea standard şi a chitului de mărunţire, maşinile din seria 6 pot fi transformate rapid în maşini de tuns iarba cu funcţie de mărunţire a firului de iarbă.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

Date tehnice

Dimensiune peluză m² până la 2.500
Dimensiune (L/l/î) cm 171 x 59 x 112
Volumul coşului colector l 70
Greutate kg 47
Factor de incertitudine dB(A) 2
Nivel de zgomot măsurat LpA dB(A) 84
Tipul motorului Kohler Serie XT800 OHV SC
Nivel maxim garantat de zgomot dB(A) 98
Valoarea vibrațiilor (AHW) m/s2 3,40 / 1,70
Înălţime de tăiere mm 25-85
Tracţiune Vario
Lățime de tăiere cm 53
Start / Stop HS Holmstart/MS Motorstopp

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.