Alege direct produsul: Maşini de tuns iarba pentru suprafeţe medii si mari de gazon

MB 650 VE

Confortabil, cu pornire electrică la cheie şi sistem Vario de acţionare a roţilor

Generalităţi

MB 650 VE

Cositoare de gazon puternică, cu acţionare pe benzină, pentru suprafeţe mari de gazon de până la 2000 m². Cu acţionare Vario, motor ReadyStart cu funcţionare uşoară şi pornire confortabilă cu cheie electrică. Carcasă din aluminiu cu valoare constantă, cu borduri laterale şi apărătoare frontală anti-ciocnire. Ideală pentru utilizarea pretenţioasă pe suprafeţe mari de gazon.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Variante de produs

Date tehnice

MB 650 VE

Date tehnice

Dimensiune peluză m² până la 2.000
Lățime de tăiere cm 48
Tipul motorului B&S Serie 675 RS
Înălţime de tăiere mm 30-85
Volumul coşului colector l 75
Greutate kg 45
Start / Stop ES Pornire electrică(E)/MS Oprire motor
Tracţiune Variabil
Dimensiune (L/l/î) cm 168 x 52 x 115
Nivel maxim garantat de zgomot dB(A) 96
Nivel de zgomot măsurat LpA dB(A) 83
Factor de incertitudine dB(A) 2
Valoarea vibrațiilor (AHW) m/s2 5,34 / 2,14

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

MB 650 VE

Dotare de serie

 • Carcasă din aluminiu Zoom
  Carcasă din aluminiu

  Greutatea redusă şi stabilitatea ridicată evidenţiază carcasa din aluminiu. Suprafeţele acoperite prin pulverizare, cărora combustibilii şi coroziunea nu le pot face nimic, îşi păstrează strălucirea timp îndelungat. (similar imagine)

 • Cuţit în formă de morişcă
  Cuţit în formă de morişcă

  Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. (similar imagine)

 • Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umpl Zoom
  Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umpl

  La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.

 • Pornire electronicăla cheie
  Pornire electronicăla cheie

  Rotiţi pur şi simplu cheia ca pentru pornirea unui autoturism. La acelaşi panou de comandă se află şi fişa de încărcare pentru conectarea încărcătorului. În cazul în care bateria este vreodată descărcată total.

 • Roţi cu rulare uşoară
  Roţi cu rulare uşoară

  Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

 • Tracţiune roţi
  Tracţiune roţi

  Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului în special în cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O mânuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune în mişcare. În funcţie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans. (similar imagine)

Dotare ulterioară

 • Cuţite multiple
  Cuţite multiple

  Cu cuţitul multifunţional cu formă specială iarba este tăiată în trepte şi mărunţită în carcasă în particule fine. Când coşul de colectare a ierbii este suspendat, cositoarele multifuncţionale VIKING lucrează ca sisteme de colectare a ierbii, la utilizarea de material vegetal carcasa cositoarei este închisă iar particulele fine cad înapoi în stratul vegetal de iarbă. (similar imagine)

Vă prezentăm mai detaliat o caracteristică de echipare în secţiunea Produkttechnik.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.