Alege direct produsul: Motoferăstraie cu motor pe benzină pentru tăierea lemnului de foc şi pentru uz casnic

MS 251

Motoferăstrău puternic, compact pe benzină de 2,0 kW

Generalităţi

Motoferăstrău puternic, compact pe benzină de 2,0 kW, consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu până la 50% faţă de motoarele convenţionale STIHL în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Comportament optim de ghidare în tăietură şi manevrare simplă. Ideal pentru îngrijirea arborilor de pe terenuri.

Versiuni



De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Variante de produs

  • MS 251 C-BE Motoferăstrău compact pe benzină, putere 2,2kW cu sistem de întindere rapidă a lanţului (B) şi ErgoStart (E)

Date tehnice

MS 251

Date tehnice

Date tehnice Value
Capacitate cilindrică cm³ 45,6
Putere kW/CP 2,2/3
Lungime de tăiere cm 40
Greutate kg 1) 4,8
Raport Greutate-Putere kg/kW 2,2
Nivel presiune acustică dB(A) 2) 103
Nivel putere acustică dB(A) 2) 114
Valoarea vibrațiilor, stânga m/s2 3) 3,9
Valoarea vibrațiilor, dreapta m/s2 3) 3,9
Tip lanţ STIHL Oilomatic .325 "
Volum rezervor l 0,39
Pinion - număr de dinți 7 Z
Frână de lanţ QuickStop
Pas lanţ .325"
A(8) Perioadă de expunere zilnică la vibraţii 1 dreapta m/s2 2,7
Volum rezervor ulei cm3 200
Durată expunere zilnică h 3,7

1) Fără carburant, şină şi lanţ
2) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

MS 251

Dotare de serie

  • Buşoane pentru rezervor fără scule suplimentare Zoom
    Buşoane pentru rezervor fără scule suplimentare

    Capace speciale brevetate pentru rezervorul de combustibil şi ulei. Rezervoarele motouneltelor echipate cu acestea pot fi deschise şi reînchise rapid, fără consum de forţă şi fără vreo altă unealtă.

  • comandă monobloc
    comandă monobloc

    Funcţiile maşinii, pornirea la rece şi la cald, funcţionarea şi oprirea sunt comandate de la o singură manetă. Asta face comanda deosebit de confortabilă şi sigură, deoarece mâna dreaptă poate rămâne în permanenţă pe mâner.

  • Compensator Zoom
    Compensator

    Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grijă ca în ciuda creşterii gradului de murdărire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare şi consumul de combustibil să rămână aproape constante. Numai dacă intervine o cădere de putere sesizabilă trebuie curăţat filtrul de aer. Astfel sunt posibile şi intervale de lucru foarte mari fără întreţinere.

  • Dispozitiv pentru întinderea lanţului amplasat lat Zoom
    Dispozitiv pentru întinderea lanţului amplasat lat

    Şurubul de întindere a lanţului se acţionează lateral, prin capacul roţii lanţului. Acest lucru împiedică contactul mâinii cu lanţul de ferăstrău ascuţit şi cu vârfurile opritorului cu gheare.

  • Sistem anti-vibraţii Zoom
    Sistem anti-vibraţii

    Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibraţie. La motouneltele cu sistem AV vibraţiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie şi unealta de lucru în mişcare sunt clar reduse.

  • Sistem Ematic pentru ungerea lanţului Zoom
    Sistem Ematic pentru ungerea lanţului

    Sistemul STIHL Ematic este compus din şină de ghidaj Ematic, lanţ de ferăstrău Oilomatic şi pompă de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusă. Construcţia specială a şinei şi lanţului face ca orice picătură de ulei pentru lanţuri să ajungă acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50% .

Dotare ulterioară

  • STIHL ElastoStart Zoom
    STIHL ElastoStart

    Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se generează vârfuri de forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. Elementul de amortizare din mânerul de demarare special ElastoStart absoarbe alternativ forţă în funcţie de evoluţia compresiunii şi o eliberează din nou. Acest lucru determină un proces de demarare uniform, fără vârfuri de forţă de şoc.

Vă prezentăm mai detaliat o caracteristică de echipare în secţiunea Produkttechnik.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă