Alege direct produsul: Emondoare de înălţime

HT 56 C-E

Emondor de înălţime, uşor de mânuit pentru începători

Generalităţi

HT 56

Cu acest model HT 56 C-E, extrem de uşor de mânuit, se pot tăia comod şi sigur ramuri până la o înălţime de 4 m. Noul model de la STIHL dispune de un motor STIHL cu tehnologie 2-MIX şi STIHL ErgoStart (E). Pentru transportul economic din punct de vedere al spaţiului şi pentru o depozitare simplă, tija utilajului HT 56 C este segmentabilă.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

HT 56

Date tehnice

Capacitate cilindrică cm3 27,2
Putere kW/CP 0,8/1,1
Greutate kg 1) 6,6
Greutate kg 6,6
Greutate kg 5,75
Nivel presiune acustică with plastic tool dB(A) 2) 91
Nivel putere acustică dB(A) 2) 107
Valoarea vibrațiilor, stânga m/s2 3) 6,2
Valoarea vibrațiilor, dreapta m/s2 3) 5,4
Dimensiune lanţ 1/4" P
Lungime totală cu garnitură de tăiere cm 4) 280-280
Volum rezervor l 0,34
Lanţ standard 71PM3 LANŢ 1/4" PICCO MICRO
Pas lanţ 1/4"P
Volum rezervor ulei cm3 220

1) Fără carburant, şină şi lanţ
2) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Cu accesorii de tăiere

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

HT 56

Dotare de serie

 • Centură de purtare Zoom
  Centură de purtare

  Chingile STIHL uşurează munca în special în timpul utilizării îndelungate. Acestea oferă o mare libertate de mişcare la utilizarea aparatului. Chinga STIHL potrivită pentru fiecare model face parte din dotarea de serie. Întrebaţi distribuitorul Dvs. specializat.

 • Mâner multifuncţional Zoom
  Mâner multifuncţional

  Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mânerul multifuncţional. Comanda aparatului este simplă şi sigură - mâna rămâne pe mâner.

 • Ochelari de protecţie Zoom
  Ochelari de protecţie

  Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată. (similar imagine)

 • Pompă manuală de combustibil Zoom
  Pompă manuală de combustibil

  Pompa de combustibil suplimentară este integrată în carburator cu economie de spaţiu, transportând combustibil în carburator înainte de pornire printr-o o simplă apăsare cu degetul mare. Astfel se reduce clar numărul curselor de pornire după o pauză de utilizare mai îndelungată a maşinii.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.